Detailed Notes on iş ayakkabısı base

Wiki Article

Ergonomik Tasarım: Ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmış iş güvenliği ve sağlığı ayakkabıları, uzun çalışma saatleri boyunca konforu maksimize eder.

Sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda dayanıklı ve standartlara uygun ayakkabılarla güvenliğinizi garanti altına alabilirsiniz. Kategorimizde hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize hitap eden çeşitli modellerdeki iş güvenliği ve sağlığı ayakkabılarını bulabilirsiniz.

Enerji Emici Topuk: Ayakkabının topuk kısmında enerji emici bir özellik bulunur, bu sayede darbe etkileri azalır ve uzun süreli kullanımlarda konfor sağlanır.

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

Ayakkabılar aynı zamanda hava dolaşımını artworkıracak özelliklere sahiptir, bu da terlemenin azaltılmasına yardımcı olur ve ayakların serin kalmasını sağlar.

Güvenlik ayakkabısı erkek kadın iş ayakkabısı hafif spor nefes alan koruyucu ayakkabı çelik kapak spor ayakkabı kaymaz spor koruyucu ayakkabı 35-46EU

iş elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ve yelekler işçi takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve montlar sweatshirt tshirt

Sıcaklık Direnci: Yüksek sıcaklık veya soğBritish isles ortamlarda çalışanlar için, sıcaklık değişimlerine dayanıklı malzemelerden yapılmış ayakkabılar gereklidir.

Bu yazıda, S3 iş ayakkabılarına ilişkin kapsamlı bir rehber ayakkabi işletmesi sunacağız. S3 İş Ayakkabılarının Özellikleri:

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

UNI TS EN ISO 20345 iş ayakkabısı standartları = Kişisel Koruyucu Donanım - Genel kullanım için güvenlik ayakkabısı spesifikasyonları. Parmak uçlarına takılan bu ayakkabı, kullanıcıyı 200J'de sağlanan koruma ve kırılma darbelerine karşı en az 15 kN basınç yüküne karşı korur.

Aynı zamanda ayakkabının hava almasına gardenımcı olan nefes alabilir kumaşlar ve terlemeyi önleyen antibakteriyel iç materyallerle donatılmıştır.

İnşaat işleri gibi yerlerde kullanılacak iş ayakkabılarının tabanı çivi vb. batmalarına karşı metalik bir malzeme ile de takviye edilmelidir.

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için gardenım sayfamızı ziyaret edin iş ayakkabısı fiyatları veya bize ulaşın

Report this wiki page